Võitjate ridades tegi järjekordse supermängu Kevin Durant, kes viskas 34 punkti, võttis maha 14 lauapalli, jagas 5 korvisöötu ning andis kaks "kulpi". Russel Westbrook lisas omalt poolt 25 punkti, 8 lauda ja 5 resultatiivset söötu. James Harden toetas võitjaid 16 ja Serge Ibaka 10 punktiga.

Mängu alustas siiski paremini Spurs, kes juhtis esimese veerandaja järel 34:20 ning poolajaks 63:48, kuid ei suutnud oma rünnakujoonisest teisel poolajal enam kinni pidada. Spursi parimana viskas Tony Parker 29 punkti ja jagas 12 korvisöötu, teisel poolajal jäi Parkeri panuseks ainult 8 punkti. Tim Duncani arvele kogunes 25 punkti ja 14 lauda. 7-st kolmepunktiviskest 6 tabanud Stephen Jackson sai kirja 23 punkti.

Thunder hoidis Spursi teisel poolajal 36 punkti peal ning laskis neil visata vaid 32,5 prontsendilise tabamusega, seejuures ise visati 59 punkti 57,6 protsendiga.

"See on Oklahoma City jaoks justkui Hollywoodi stsenaarium. Kõigepealt mängisid nad üle Dallase, siis Lakersi ja nüüd meid. See teeb viimasest 13-st meistritiitlist 10. Ma ei tea, kas keegi on varem millegi sellisega hakkama saanud, see on päris uskumatu," lausus Spursi treener Gregg Popovich.

Thunderi finaalivastane võib selguda juba täna õhtul, kui vastamisi lähevad Boston Celtics ja Miami Heat. Koduväljakul mängiv Celtics juhib seeriat mängudega 3:2.

Videokokkuvõte Thunder - Spursi mängust: