Suures mängus saatis edu üllatuslikult nii head hooaja algust tegevat Celticsit, kes kirjutas tabelisse oma 14. järjestikuse võidu, olles Warriorsist koduplatsil üle tulemusega 92:88.

Sealjuures oli veel kolmanda veerandaja keskel arvata, et Warriors suudab Celticsi pika võiduseeria lõpetada - 66:49 eduseisust lasti aga Bostonil visata 17 punkti järjest (!) ning edasine kohtumine kulges juba punkt-punkti heitluses.

Lõpuminutitel otsustasid mängu vabavisked: agressiivsem Boston sai ka kohtunikelt mõned helded viled ning võttis lõpuks neljapunktilise võidu.

Mõlema tiimi mängujuhid tegid ootamatult kahvatud esitused: Warriorsi liider Stephen Curry sai kirja vaid üheksa punkti, Kyrie Irving vastas Celticsi poolelt 16 punktiga. Celticsi kangelaseks tõusis hoopis teise aasta mängija Jaylen Brown, kes oli kolmanda veerandi tagasituleku katalüsaatoriks ning kogus lõpuks 22 punkti - ning seda vaid päev pärast seda, kui tema üks paremaid sõpru tegi ootamatult enesetapu.

Celtics on idakonverentsis 14 võidu ja kahe kaotusega kindel liider ning omab kogu liiga parimat võitude-kaotuste suhet, teisel kohal on kümne võidu ja nelja kaotusega üllataja Detroit Pistons.