Lakersi võidukorvi tabas koos lõpusireeniga Rajon Rondo. Teine võitjate kangelane oli LeBron James, kes sai hakkama kolmikduubliga - Lakersi äss viskas 28 punkti, jagas 12 resultatiivset söötu ja võttis 10 lauapalli.

"Harjutan selliseid viskeid kogu aeg. See jääb aga mulle kindlasti kogu eluks meelde," sõnas õnnelik Rondo, kes sai hakkama karjääri esimese võiduviskega viimase kümne sekundi jooksul.

Rondo arvele kogunes 17 punkti ja 10 resultatiivset söötu. Jamesist sai samas alles kolmas Lakersi mängumees, kes on Bostonis kolmikduubliga hakkama saanud. Varem on sama suutnud vaid Magic Johnson ja Elgin Baylor.


Russell Westbrook tegi juba kaheksanda järjestikuse kolmikduubli, kui tema koduklubi Oklahoma City Thunder alistas koduväljakul 117:95 Memphis Grizzliese. Westbrook, kes kogus 18 punkti, 13 lauapalli ja 15 resultatiivset söötu, tõusis ühtlasi esimeseks mängijaks pärast Michael Jordanit, kes suutnud koguda kaheksa kolmikduublit järjest. NBA kõigi aegade rekord on Wilt Chamberlaini nimel üheksa järjestikuse kolmikduubliga.