Paul George juhtis võitjate vägesid 20 punkti, 11 lauapalli, kuue resultatiivse söödu ja kuue vaheltlõikega. Samuti kaksikduubli teinud Steven Adams panustas 19 punkti ja 10 lauapalli. Üldse jõudis kahekohalise punktisummani kuus Thunderi mängumeest.

Carmelo Anthony jaoks osutus Oklahomasse naasmine kurvaks, sest ta tabas üheteistkümnest viskest vaid ühe ja piirdus kahe punktiga. James Harden tõi Rocketsi parimana 19 punkti, kuid ka tema tabas mängust vaid 36%-ga (sealhulgas kolmesed 4/12).

Thunder sai nelja kaotuse kõrvale seitsmenda võidu, Rocketsil on tabelis neli võitu ja kuus kaotust.

Boston Celtics tuli viimase seitsme minutiga välja 17-punktilisest kaotusseisust, viis mängu lisaajale ja võitis Phoenix Sunsi 116:109. Kyrie Irving viskas 39 punkti.

Tiitlikaitsja Golden State Warriors alistus Milwaukee Bucksile lausa 111:134. Bucksi parim oli Giannis Antetokounmpo 24 punktiga. Warriorsi täht Stephen Curry vigastas kolmandal veerandil vasaku jala reie lähendajalihast ega tulnudki enam väljakule. Kui tõsise vigastusega on tegemist, ei ole veel selge.

Koduväljakul hooaja esimese kaotuse saanud Warriorsil on nüüd tabelis kümme võitu ja kaks kaotust, Bucksil on neist üks võit vähem.