Lin, kelle esimese 11 Knicksis peetud mängu keskmised näitajad olid 23,9 punkti ja 9,2 korvisöötu, piirdus seekord 8 punkti ja 3 resultatiivse sööduga, tabades 11 pealeviskest vaid ühe.

"Ta väärib siiski tunnustamist selle eest, mis ta on juba teinud," astus Lini kaitseks välja üks Miami tähtedest, 22 punkti visanud Dwayne Wade. Heati resultatiivseim oli 25 punktiga Chris Bosh, LeBron Jamesi arvele kogunes 20 silma.

"Teadsime, et tema (Lini) katmine nii kõrge pick-and-rolli juures saab olema raske ülesanne. Meie mängujuhid tegid head tööd. Ta on hea mängija, kuid me surusime teda kõvasti ning see tõi ka edu."

Kaheksa pallikaotust teinud Lin tunnistas, et sai Heati mängust väärt õppetunni, lisades, et Heati kaitse tegi isegi triblamise raskeks. "Väga kõva ja väärt õppetund," sõnas Taiwani juurtega mängumees.

"Kuid ma ei kavatse seepärast kohe meelt heita. Tean, et mängisin kõigest väest. Kõiki ei saa ka võita ning igas mängus hea olla. Kuid samal ajal pean mõtlema, mida ma valesti tegin, kus saan veel paremaks minna. Arvan, et see saab huvitav olema."

Knicksi parimana viskas Carmelo Anthony 19 punkti, vahetusmees J.R. Smith lisas 14 silma.

Videokokkuvõte:

Kõik 23. veebruari tulemused:

Miami Heat - NY Knicks 102:88
Atlanta Hawks - Orlando Magic 83:78
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 99:114
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 100:85