Duncan kehastus videoklipis kaheks erinevaks inimeseks: üheks, kes Anthonyt kaitseb ning teiseks, kes proovib tema saavutusi maha teha. Veidral kombel suutis ta aga mõlemas karakteris varju heita hoopis Euroopa korvpalli absoluutsele legendile Dražen Petrovićile.

"[Kuulsuste Hallis olemine] ei tähenda väga palju, kui seal on sellised nimed nagu näiteks Dražen Petrović," sõnas Duncan ühes karakteris.

"Jah, aga Dražen Petrović ei mõjutanud korvpalli nii palju kui Carmelo Anthony," vastas ta endale teises tegelaskujus.

Klipp Petrovići ootamatust mängu toomisest on nii Twitteris kui mujal sotsiaalmeedias fännid lausa pöördesse ajanud. "Dražen Petrović mõjutas korvpalli - iseäranis rahvusvahelist korvpalli - tohutult. Teda peetakse mõnel pool Euroliiga läbi aegade parimaks mängijaks, kuigi ta lahkus sealt juba 24-aastaselt," vastas üks fännidest.

"Kuidas saad sa varju heita mängijale, kelle karjäär peatus õnnetu hukkumise tagajärjel vaid 28-aastaselt?" küsis teine.

Duncan vastas ühele taolistest fännidest Twitteris ning ei saanud nähtavasti endiselt aru, mida ta valesti ütles - ta tõi mängu hoopis hiljuti lahkunud endise NBA mängija Fab Melo, kelle perekonnanimi on identne Carmelo Anthony hüüdnimega. "Ütlesin lihtsalt, et "see teeb Melo fab'iks ("fab" tähendab kõnekeeles "vapustav"). Kuidas suutsid sa sealt Fab Meloni jõuda ning kuidas oli see varju heitmine?" kirjutas Duncan, kes alles hiljem üritas asja siluda, väites, et teadis kogu aeg, et Petrović sai varakult surma.

"Teadsin kogu aeg, et ta on surnud, aga kuidas võrdub tema Kuulsuste Halli kuulumise küsimuse alla seadmine austuse mitte näitamine? Tõsine küsimus," jätkas Duncan.

Horvaat Dražen Petrović sai 1993. aasta suvel autoavariis surma, olles vaid 28-aastane. Vaid nädalapäevad varem oli ta Eesti koondist 48-punktilise viskekontserdiga kostitanud.