Viie kaotuse kõrvale 25. võidu saanud Thunder pidi teist mängu järjest läbi ajama oma põhimängujuhi Russell Westbrookita, kes taastub põlveoperatsioonist. Vaid üksikuid tagasilööke tunnistanud Thunder on teinud seni imelise hooaja - viimasest 22-st mängust on võidetud 20, viimasest 13-st 12.

Kevin Durant oli võitjate tulemuslikum 33 punkti, 13 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduga. Jeremy Lamb tegi karjääri parima esituse 22 punkti ja 5 korvisööduga. Westbrooki asemel põhiviisikusse kuulunud Reggie Jackson sai kirja 16 punkti ja 8 korvisöötu.

Houstoni edukamad olid Aaron Brooks 17 ja Chandler Parsons 15 punktiga. Tiheda mängugraafikuga Houstonile oli see viie päeva jooksul juba neljas mäng.

Kolmemängulise võitudeseeria lõpetanud Rockets alustas kohutava visketabavusega - kõik 12 esimest viset uhati mööda ning kogu mängu jooksul saadi 85-st viskest sisse vaid 31 (36,5 %).

Vaata mängu kokkuvõtet!

Üks viiest mängust läks ka lisaajale. Golden State Warriors alustas pikka võõrsilmängude turneed 108:104 võiduga Cleveland Cavaliersi üle.

Stephen Curry arvele kanti üleplatsimehena 29 punkti, 11 korvisöötu ja 9 lauapalli, David Lee lisas 19 silma. Viienda kaotuse järjest saanud Clevelandi parim oli Kyrie Irving 27 punktiga.

Warriorsi ootab ees seitse võõrsil mängu järgmise 13 päeva jooksul.

Mängu kokkuvõte: