Lakersi liider Kobe Bryant tõestas end vajaliku mängumehena, visates meeskonna parimana 22 punkti ja jagades 6 korvisöötu. D'Angelo Russell lisas 19 lauapalli ja 7 söötu. Bucksi edukaim oli Michael Carter-Williams 19 punktiga.

Lakers võttis kolmandal veerandajal sisse 22-punktilise eduseisu ning sillutas sellega teed teise võiduni 15 mängu jooksul. Kogu hooaja saldo on Lakersil 4 võitu ja 21 kaotust.

Lootust paremale hooaja jätkule andsid ka 26 korvisöötu, mis on tiimi tänavuse hooaja parim näitaja ning tõsiasi, et kahekohalise arvu punktideni jõudis tervelt seitse mängijat.

Kolmanda järjestikuse võidu võttis Cleveland Cavaliers, kes oli 89:77 parem Boston Celticsist. LeBron James viskas 24 punkti, Kevin Love lisas 20 punkti ja 8 lauapalli. Bostoni parim oli Avery Bradley 17 punktiga.

Heas hoos jätkab ka Denver Nuggets, kes noppis kuuenda võidu seitsme mängu jooksul, alistades 112:100 Minnesota Timberwolvesi. 19 punkti viskasid Nuggetsil nii Randy Foye kui ka Kenneth Faried, viimane korjas ka 10 lauapalli. Minnesota parim oli Andrew Wiggings 23 punktiga.

Lakersi järgmine vastane Houston Rockets pidi vastu võtma 97:107 kaotuse Sacramento Kingsilt. Demarcus Cousins säras võitjate ridades 26 punkti ja 12 lauapalliga, James Harden oli Rocketsi edukaim 23 punktiga.