Anonüümne helistaja ütles moonutatud häälel politsei kõnekeskusele: "Te kõik surete täna, te räpased ameeriklased. Osadele inimestele publikust on paigaldatud pommivööd ning lõhkeseadeldised jalanõudesse. Osad neist on varustatud Glock 18 püstolitega ning nad on valmis tulistama kõiki, kes nende teele ette jäävad. Me teeme seda Allahi ja džihaadi nimel. Me hukkame tänase Lakers-Clippersi mängu külalised ning keegi ei saa meid takistada. Oleme juba inimesi tualettruumis pantvangi võtnud ning me tulistame ühte neist põlve."

Mängu siiski ära ei jäetud ning ähvarduses lubatud tegevusi ei toimunud. Politsei sõnul pole libakõne tegijat veel tabatud.

Fox Sports kirjutab, et Lakersi koduareenil Staples Centeris on põhjalik turvakontroll - inimesed otsitakse läbi metallidetektorite ja pommikoertega. Sellegipoolest pääses 2011. aastal üks mees tribüünile noaga, mille ta oli välja tõmmanud töötajate sissepääsu juures ning siis väljakule jooksnud. Clippersi ja Cavaliersi mängijad tegid parasjagu väljakul sooja ja tantsutüdrukud harjutasid oma etteasteks. Plats aeti turvatöötajate poolt puhtaks ning kurjategija tabamiseks - mees peatati lõpuks kummikuulidega - läks tervelt 20 minutit.

Pärast seda intsidenti on turvalisust Staples Centeris veelgi tõhustatud.