Pelicansil on sel suvel võimalik Davisele pakkuda viie aasta pikkune ja 240 miljoni dollari suurune lepingupikendus, ent 25-aastane korvialune jõud soovib hoopis mõne konkurentsivõimelisema meeskonnaga liituda, kirjutab ESPN.

Kui varem on Davist vahetustehinguga seostatud tihedalt Boston Celticsiga, siis viimasel ajal on tuure kogunud ka kuuldused, mis viivad ta koos LeBron Jamesiga Los Angeles Lakersisse. Davist ja Jamesi ühendab näiteks ühine agent Rich Paul.

Sealjuures ei saa Celtics enne hooaja lõppu NBA keeruliste lepingureeglite tõttu Davist meeskonda lisada, kui nad vastupidises suunas just Kyrie Irvingut ei saadaks - ühes tiimis ei tohi korraga olla kahte mängijat, kes on oma lepingu sõlminud Derrick Rose'i järgi nime saanud klausli kaudu. Irving ja Davis lähevad aga mõlemad selle kategooria alla.

Kui Pelicans Davise soovi rahuldab, tuleks neil kiirelt tegutseda, kui nad juba sel hooajal mehest loobuda soovivad: tänavune viimane aeg vahetuste tegemiseks on 7. veebruaril.

Sel hooajal on Davis Pelicansi eest saanud keskmiselt kirja 29,3 punkti, 13,3 lauapalli, 4,4 korvisöötu ja 2,6 blokki mängus.