Tänavusel hooajal Spursiga NBA meistriks tulnud Duncani lepingus oli klausel, mis lasi tal otsustada, kas veteran loobub järgmisel hooajal mängimisest või jätkab veel ühe aasta Spursi ridades. Duncan otsustas viimase variandi kasuks, et jahtida järjestikust meistritiitlit.

1997. aasta draftis esimesena valitud Duncani statistilised numbrid on küll aastate jooksul kahanenud, kuid endiselt suudab ta olla enda meeskonnale kasulik korvi all ja väljaspool platsi, näidates noortele eeskuju. Eelmisel hooajal olid ta näitajad põhihooajal keskmiselt 15,1 punkti, 9,7 lauapalli, 3 resultatiivset söötu ja 1,9 blokki mängu kohta.

Koos Duncaniga jätkavad Spursis eeldatavalt ka meeskonna kauaaegne peatreener Gregg Popovich ja juulis 37-aastaseks saav argentiinlane Manu Ginobili. Viimane on kinnitanud, et mängib ka tänavu Argentiina koondise eest korvpalli MM-il.

Lisaks kehtivad Spursil ka lepingud mängujuhi Tony Parkeri, tsentri Tiago Splitteri ja väikese ääre koha peal mängiva noore Kawhi Leonardiga.

Kuulduste järgi püüab Spurs lähiajal allkirjastada uued lepingud veel prantslase Boris Diaw'i ja austraallase Patty Millsiga.