Timberwolves saab Love'i eest tänavuse ja eelmise aasta drafti esivalikud, Andrew Wigginsi ja Anthony Bennetti. Lisaks pälvib Timberwolves Cavaliersi käest nende 2015. aasta drafti esimese vooru valiku.

Cavaliers usub, et Love lõpetab enda lepingu nendega juba järgmisel aastal, kuid sõlmib siis kohe Cavaliersiga uue lepingu, mis kestab viis aastat ja toob Love'ile koguni 120 miljonit dollarit.

Love suundub Cavaliersi arvatavasti 23. augustil, sest Wigginsit ei saa varem vahetada enda lepingu iseärasuste tõttu (kui uustulnuk sõlmib lepingu NBA klubiga, ei tohi teda vähemalt kuu aega teise klubisse vahetada). Väidetavalt pidi Cavaliers kiirustama, sest Chicago Bulls oli samuti lähedal Love'i soetamisele.

Kuna tänavusel suvel liikus Cavaliersi tagasi ka nende 2003. aasta drafti esimene valik, mitmel korral NBA parimaks mängijaks valitud LeBron James, muutub Cavaliers koheselt NBA suurfavoriidiks. 25-aastane suur äär Love annab Cavaliersile vajalikku korvialust jõudu, kuigi kaitses pole ta siiani entusiasmi näidanud. Enda karjääri jooksul on Love visanud keskmiselt 19 punkti ja võtnud maha 12,2 lauapalli. Eelmisel hooajal olid need näitajad vastavalt 26 ja 12,5.

Timberwolves loodab omakorda, et 2014. ja 2013. aasta drafti esivalikud Wiggins ja Bennett suudavad ületada korvpalliskautide ja -treenerite ootusi ning on järgmisel hooajal klubi põhitegijad. Timberwolves loodab veel suve jooksul vabaneda varumängujuhist J.J. Bareast, kaitsespetsialistist Luc Mbah a Moutest (kes jääb väikse ääre kohal kindlasti Wigginsi varju) ja pettumustvalmistavalt esinenud tagamängijast Aleksei Švedist, vahendab Yahoo.