Ka varasemalt oli 39-aastasel Luel pikk leping Cavaliersiga olemas, aga seda abitreeneri kohale. Nelja aastase lepinguga teeninuks ta 6,5 miljonit. Ühelegi teisele abitreenerile liigas nii palju ei makstud, kirjutab ESPN.

Tänu meistritiitlile pani klubi juhtkond lauale aga teistsuguse ja märksa kopsakama pakkumise ning Lue oli sellega päri. Lisaks oli ka LeBron James eelnevalt teatanud, et ta jääb Clevelandi edasi. Järelikult on meeskonnal suured eeldused olla kõrges mängus edasi.

Hooaja keskel olevat Cavaliersi juhtkond pakkunud Lue´le 3-aastast lepingut peatreeneri kohale summas 9,5 miljonit, aga jaanuaris meeskonna etteotsa ülendatud Lue lükkas pakkumise tagasi, teatab The Vertcal. Ju aimas Lue ette suuremat sorti õnnestumist.

Play-off´is alistas Cavaliers kahes esimeses ringis Detroidi ja Atlanta 4-0. Seejärel Toronto 4-2 ning finaalis 1-3 kaotusseisust 4-3 Golden State´i.

Lue lõpetas mängijakarjääri 2009. aastal, olles veetnud NBA-s 11 hooaega. Los Angeles Lakersis tuli ta Kobe Bryanti ja Shaquille O`Neali kõrval kahel korral NBA meistriks, Washington Wizardsis õnnestus tal mängida koos Michael Jordaniga. Koheselt pärast ketside varna riputamist sai Lue`st Boston Celticsi abitreener, Clevelandiga ühines ta 2014. aasta suvel.