Eurooplastest esimesena ning üldjärjestuses neljandana läks kaubaks 18-aastane horvaat Dragan Bender, kes lõppenud hooajal esindas Iisraeli tippklubi Tel Avivi Maccabit. Tõsi, kohalikus liigas ääremängija näitajad midagi müstilist ei olnud - ta viskas keskmiselt 5 punkti mängus. Benderi uus koduklubi on Phoenix Suns.

216-sentimeetrine austerlane Jakob Pöltl valiti üheksandana ning tema hakkab esindama eurooplastele hästi tuntud Toronto Raptorsit. Lõppenud hooajal viskas 20-aastane Pöltl Utahi ülikooli eest keskmiselt 17 punkti ja võttis 9 lauapalli.

Kolmanda eurooplasena ning kokkuvõttes 11. osutus valituks Arvydas Sabonise poeg Domantas Sabonis. 20-aastase ning 211-sentimeetrise keskmängija valis Orlando Magic, kes ta aga kohe edasi tänavusele poolfinalistile Oklahoma City Thunderile vahetas. Sabonis, kes sündis muide Portlandis, kus isa tol hetkel mängis, viskas lõppenud hooajal Gonzago ülikooli eest keskmiselt 17 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Tänavuses draftis valiti esimesena austraallane Ben Simmons, kes kogus möödunud hooajal Louisiana osariigi ülikoolis keskmiselt 19 punkti, 12 lauapalli ja 5 korvisöötu mängus. Ääremängija valis Philadelphia 76ers.

Avaringi eurooplased:
4. Dragan Bender (Horvaatia, tsenter, Tel Avivi Maccabi), uus klubi Phoenix Suns
9. Jakob Pöltl (Austria, tsenter, Utahi ülikool), Toronto Raptors
11. Domantas Sabonis (Leedu, tsenter, Gonzaga), Oklahoma City Thunder
13. Georgios Papagiannis (Kreeka, tsenter, Ateena Panathinaikos), Phoenix Suns
15. Juan Hernangómez (Hispaania, ääremängija, Movistar Estudiantes), Denver Nuggets
16. Guerschon Yabusele (Prantsusmaa, ääremängija, Rouen'i Métropole), Boston Celtics
23. Ante Žižić (Horvaatia, tsenter, Zagrebi Cibona), Boston Celtics
24. Timothé Luwawu (Prantsusmaa, tsenter, Mega Leks), Philadelphia 76ers
26. Furkan Korkmaz (Türgi, tagamängija, Anadolu Efes), Philadelphia 76ers