Võimalik, et sellega sai lõpu ka legendaarne Spursi dünastia, mida võiks peatreeneri järgi nimetada Gregg Popovichi ajastuks. Klubi viiel korral tiitlivõiduni viinud Popovich asus Spursi etteotsa 10. detsembril 1996 ehk on ametis vastu pidanud pea 20 aastat. Arvestades, kui tihti rahaliigas peatreenereid vahetatakse on tegu harvaesineva ilminguga. Üks mees on teiste kõrval tõeline dinosaurus!

NBA statistikud on välja arvestanud, kui mitu peatreeneri vahetust on Popovichi ajastul liigas tehtud. Pärast käesoleva nädala Scott Skilesi lahkumist Orlando Magicu peatreeneri kohalt on Popovichi ajastul NBA-s toimunud tervelt 233 peatreeneri vangerdust.

Kui kaua on praegustest NBA peatreeneritest teised ametis vastu pidanud? Popovichi järel tuleb kõigepealt tükk tühja ruumi ja seejärel Miami Heati loots Erik Spoelstra. Tema sai Heati etteotsa 28. aprillil 2008. Seega täitus Spoelstral värskelt 8 aastat võimul.

Samal ajal kui San Antonio Spurs on kaks aastakümmet truuks jäänuks ühele mehele on Memphis Grizzlies vahetanud peatreenerit 13 korda, Orlando Magic ja Washington Wizards 12 korda.