FOXSports.com teatel on omavahel tülli keeranud meeskonna mängujuht Chris Paul ja kaitsespets DeAndre Jordan. Kogu hooaja vältel on Paul tsentrile ette heitnud, et mees ei tegele piisavalt oma põhiprobleemiga – vabavisetega.

„Asjad ei ole meeskonnasiseselt korras,“ selgitab anonüümseks jääda sooviv organisatsiooni liige. Ta täpsustab, et mängujuht on kogu hooaja vältel Jordanile närvidele käinud, et too klubi visketreeneriga vabaviskeid treeniks ja sellega oma protsenti parandaks. „Jah, Jordan võib tõesti suvel klubist lahkuta, ta tõesti võib,“ muretseb klubi tegemistega kursis olev isik.

Jordan, kellest saab suvel vabaagent, panustas tänavusel hooajal keskmiselt 11,5 punkti ja 15 lauapalli, olles sellega liiga parim lauapallide hankija. Liiga kaitsemängijate eliiti kuuluv keskmängija oli lisaks lauapallidele esimene ka visketabavuses, kolmas blokkides ja seitsmes mänguminutite poolest. Probleemi tekitab vaid mehe nigel vabavisete tabavus – 39,7%. Playoffides kasutasid Spurs ja Rockets seda kavalalt ära, tehes talle järjepanu vigu, et mees joonele saata.

Jordanil on sellel suvel võimalik oma praeguselt koduklubilt välja teenida 5-aastane ja rohkem kui 100 miljonit dollarit (90 mln eurot) väärt leping. Kui mees otsustab mõne teise klubi kasuks, siis kandideerib tsenter 4-aastase ja ligi 80 miljonit dollarit (70 mln eurot) väärt lepingule. Mees on ise avaldanud, et sooviks mängida klubis, mis pretendeerib meistritiitlile.