"Mul ei ole telefoni, sotsiaalmeediat ega midagi. Mind ei huvita mõttetus. Seal väljas on liiga palju mõttetust. Praegu panen ennast lukku ega vaja enda mõtetesse midagi muud," ütles James teisipäevase trenni järel.

Cavaliers valmistub hetkel play-off'i avaringi teiseks kohtumiseks Boston Celticsiga. Mäng toimub täna õhtul. Avamängu võitis Cleveland pühapäeval 113:100.

James alustas sellist "silmaklappide" traditsiooni 2012. aasta play-off'i ajal, aasta pärast seda, kui ta oli Miami Heatiga kaotanud NBA finaalseerias Dallasele.

Kuna James praegu uudiseid ei loe, polnud ta ka kuulnud, et Heati president Pat Riley teda tulevaks hooajaks uuesti enda ridadesse üritab meelitada. "See pole praegu minu mure. Minu mure on seeria teine mäng," ütles ta.

Jamesil on Twitteris 20,5 miljonit jälgijat, kuid vähemalt play-off'ide lõpuni pole pallurilt sinna uusi postitusi oodata.

"Igaüks teeb oma asja. Ma olen selle tiimi liider ning pean olema keskendunum kui teised. See on minu lähenemine. See oli alguses raske, kuid ma olen seda nüüd juba paar aastat teinud. Niimoodi kõigest eemal olla on raske, kuid see on väljakutse ning väljakutsed mulle meeldivad," lisas James.