Feltoni naine väitis politseile, et Felton ähvardas teda relvaga. Felton andis ennast ise üles teisipäeva varahommikul kell 00.50 ehk vaid mõni tund hiljem, kui Knicks oli Madison Square Gardenis kaotanud lõpusekundiviskega Dallas Mavericksile.

Enne mängu oli palluri naise Ariane Raymondo-Feltoni advokaat andnud Manhattani politseile üle Belgias valmistatud laetud FN Herstal revolvri. Sama päeva õhtul oli naine ka politseile avalduse teinud.

Feltonile esitati kolmanda astme kuriteosüüdistus tulirelva ebaseaduslikus omamises. Politsei sõnul polnud Felton relva enda nimele registreerinud.

Felton peab uuesti kohtu ette ilmuma 2. juunil. Talle määrati oma naise suhtes ajutine, kuue kuu pikkune lähenemiskeeld. ESPN-i teatel oli Ariane Raymondo-Felton 18. veebruaril kohtule andnud sisse lahutuspaberid.

Kolmapäeva hommikul oli Felton juba trennis ning mõtetega neljapäevase mängu juures, kus neile tuleb vastu valitsev meister Miami Heat. Knciksi peatreener Mike Woodson kinnitas, et pole kunagi kaalunudki teda täna pingile jätta.

"Ray on osa meie tiimist ning tema treenerina toetan ma teda ja teen praegusest hetkest alates kõik, et ta oleks keskendunud korvpallile ja mängudele," ütles Woodson.

Felton ise ei soovinud juhtumit kommenteerida, suunates kõik sellealased küsimused oma advokaadile. "Olen siin, et keskenduda tiimile, lõpetada Knicksiga hooaeg ja siis vaatame, mis saab," ütles ta.