40-aastane Garnett pole viimastel hooaegadel suutnud väljakul oma meeskondi olulisel määral aidata, kuid tema kohaolek riietusruumis ning platsi kõrval on nii Brooklyn Netsi kui Minnesota Timberwolvesi jaoks kindlasti väga oluline olnud.

Kuigi Garnetti leping Timberwolvesiga kehtib veel ühe aasta, siis on ESPNi andmetel mehe agendid klubiga kõnelustes, et see ennetähtaegselt lõpetada.

1995. aastal Minnesota poolt drafti viienda valikuna otse keskkoolist NBAsse võetud Garnett veetis Timberwolvesi ridades 12 hooaega, enne kui ta 2007. aastal Boston Celticsisse vahetati. Celticsi ridades ihaldatud NBA meistritiitlini jõudnuna mängis ta vahepeal ka Netsi ridades, enne kui 2015. aastal tagasi oma esimese meeskonna juurde naasis.

Kui Garnett peaks algaval hooajal väljakule tulema, saaks temast ainus mängija NBA ajaloos, kes osa võtnud 22 hooajast. Praegu jagab mees 21 hooajaga rekordit Kevin Willise ja Robert Parishiga.

Lisaks sellele on Garnett 15 korda valitud Tähtede mängule, võitnud 2004. aastal MVP auhinna ning hoiab NBA ajaloos esimest kohta kaitselauapallide arvestuses.