Viimased kuus hooaega Realis olid Rodriguezile edukas – ta krooniti kolm korda Hispaania meistriks ja neli korda karikavõitjaks, korra ka Euroliiga võitjaks. Eurobasket.com on valinud ta aastatel 2014 ja 2015 parimaks Euroopas mängivaks korvpalluriks.

Mees mängis NBAs ka aastatel 2006-2010, kuid erilise särata. 285 mängus kogus ta keskmiselt 4,3 punkti ja 2.9 korvisöötu.

Warriors loobus austraallasest ja värbas grusiini

Hiilgava põhihooaja teinud, kuid NBA finaalis Cleveland Cavaliersile kaotanud Golden State Warriors sõlmis ühe-aastase lepingu Gruusia korvpalluri Zaza Patšuliaga.

Pärast Kevin Duranti värbamist pidi Warriors palgalimiidi kohendamiseks loobuma senisest põhikeskmängijast Andrew Bogutist, kelle järgmise hooaja teenistus on üle 11 miljoni dollari. Seetõttu kaubeldi austraallane Dallas Mavericksi ning asemele sobis korvialust tugevdama Patšulia, kes teenib järgmisel hooajal „vaid“ 2,9 miljonit.

211-sentimeetrine grusiin valiti NBAsse juba 2003.aastal ja on tänaseks NBAs kirja saanud 891 mängu, millega jagab tegemängijate seas 30.kohta.