Suvel 40-aastaseks saav sakslasest äss on Mavericksi ridades pallinud juba 20 hooaega ning kuigi ta jääb füüsiliselt oma paremate päevade vormile selgelt alla, tegi ta lõppeval hooajal oma vanuse kohta korraliku hooaja, saades kirja 77 kohtumist, veetes platsil keskmiselt 24 minutit ja visates selle ajaga keskmisel 12 punkti mängus. Kaugvisete protsendi poolest oli tegu tema karjääri ühe parema aastaga - kaare tagant tabas mees koguni 40,9-protsendilise täpsusega.

Hooaja lõpetas mõne mängu võrra varakult otsus minna hüppeliigeseoperatsioonile, ent järgmiseks hooajaks kavatseb mees tagasi olla.

Nowitzki jätkamine meeldib väga ka Dallas Mavericksile, kes plaanib kõigi eelduste kohaselt ka järgmisel aastal olla üks NBA halvemaid meeskondi, et saada suvises draftis kõrge valikuõigus.

2007. aastal NBA kõige väärtuslikuma mängija ehk MVP tiitli võitnud Nowitzki kirjutas oma nime Mavericksi ajalukku kuldsete tähtedega 2011. aastal, kui juhtis meeskonna LeBron Jamesi, Dwyane Wade'i ja Chris Boshiga uhkeldanud Miami Heati üle NBA tiitlini.