Kolmapäevases kohtumises San Antonio Spursi vastu kukkudes selga vigastanud ning platsilt lahkuma sunnitud Bryant oli päev hiljem Dallase vastu taas rivis ning mängis 35 minutit, kirjutab ERR Sport.

Kahe aasta taguse MVP arvele jäid küll tavapärasest tagasihoidlikumad, ent see-eest võtmetähtsusega 10 punkti. Just Bryanti korv 28 sekundit enne kohtumise lõppu oli see, mis tagas tasavägises mängus Lakersi 105:100 võidu Mavericksi üle.

Los Angelese meeskonna võidumäng oli mitmes mõttes ajalooline. Lakersist sai esimene meeskond liiga ajaloos, kes jõudnud NBA ajaloos 3000 võiduni. Dallase kasuks 30 punkti visanud sakslasest Dirk Nowitzkist aga 14. mängija liiga ajaloos, kes jõudnud 20000 punktini.

Nii Lakers kui Dallas jätkavad NBA läänekonverentsi parimatena. Idakonverentsi parimatest tuli Orlandol tunnistada võõrsil Denveri 97:115 paremust. Boston alistas aga liiga tänavuse peksupoisi New Jersey 111:87.

Väga pikaks venis kohtumine Houstoni ja Minnesota vahel, mis leidis lõpplahendi alles kolmanda lisaaja järel. Houston võitis 120:114. Võitjate Aaron Brooks sai mänguaega ligemale tund aega ning tõi selle aja jooksul 43 punkti.

Eilsed tulemused on SIIN