Williamsist oodati veel mõni aeg tagasi drafti esiotsa mängijat, kuid kahtlused tema suhtumise osas panid mitmed tiimid temast loobuma. Celtics otsustas lõpuks oma 27. valikuõigusega Williamsi valida, aga sellest ajast saati on tulnud välja, et ülejäänud tiimide kahtlused on osutunud tõeks.

Esimene halb märk teha kohta tuli välja juba draftist järgmisel päeval: nimelt soovis Celtics Williamsiga ühendust võtta, et teda meeskonda tervitada, ent planeeritud konverentskõne ajal ei vastanud mängija oma telefonile. Kuigi ajakirjandus sai sellest koheselt haisu ninna ning jõuti juba spekuleerida, et mees ei soovi mingil põhjusel üldse Celticsis mängida, tuli hiljem välja, et Williams oli pärast pikka draftiõhtut oma tädi juurde magama läinud ning kõne sõna otseses mõttes maha maganud.

Nüüd kirjutab aga Massachusettsi väljaanne MassLive, et Williams jäi koomilisel põhjusel eemale ka Celticsi esimesest treeningust enne suveliiga algust. Nimelt suutis ta kahe päeva jooksul kaks korda oma rahakoti ära kaotada!

Enne seda, kui ta pidi lennukiga Bostonist Texasesse lendama, andis ta pressikonverentsi ning osales ühel heategevusüritusel - samal ajal otsisid Celticsi töötajad palehigis mehe rahakotti, mille ta väidetavalt hotelli jättis. Õnneks leiti see õigeks ajaks üles ning Williams sai lennuki peale astuda.

Päev hiljem, kui 208-sentimeetrine pallur tagasi hakkas lendama, avastas ta ühtäkki, et rahakott on taas kadunud - seekord aga teadis ta, et see on ta endise meeskonnakaaslase käes. Probleem oli aga selles, et sõber oli jõudnud juba kolme tunni kaugusele Dallasesse sõita.

"Ütlesin talle, et ta laseks selle minu juurde kulleriga saata, aga see olevat tema jaoks liiga kallis," rääkis Williams hiljem ajakirjanikele. "Olin aga millegipärast kindel, et saan ka ilma ID-kaardita lennuki peale. Sõbrad ütlesid küll, et see saab väga keeruline olema, aga uskusin, et kõik saab ikkagi korda."

Williams jäi lennukist maha ning ei jõudnud õigeks ajaks treeningule.

"Pean vist hakkama rahakotti telefoni külge kleepima," ohkas Williams.