Hoiab enda nimel NBA läbi aegade teist ühes mängus visatud punktisummat
2006. aasta 22. jaanuar läks NBA ajalukku kui kõigi aegade teine koht ühes mängus ühe mängija poolt visatud punktide arvestuses: Bryant vedas oma sõgeda 81-punktilise esitusega Lakersi võidule Toronto Raptorsi üle. Varakult kaotusseisu jäänud Lakersi eest tabas Bryant väljakult viskeid 28/46, kolmeseid 7/13 ja vabaviskeid 18/20.

Viskas ühes kohtumises üksipäini kolme veerandajaga vastastest rohkem punkte
2005. aasta detsembris, vaid kuu aega enne oma 81 punkti mängu, toimus Kobe Bryanti karjääri üks kõige võimsamaid esitusi: kohtumises Dirk Nowitzki ja Dallas Mavericksi vastu viskas Bryant kõigest kolme veerandajaga 62 punkti, kusjuures kogu Mavericksi tiim suutis sama ajaga kirja saada vaid 61 silma! Neljandal veerandajal Bryant enam platsile ei tulnud, kuna eduseis oli juba piisavalt suur.

On NBAs punkte visanud värskelt ribadeks purunenud Achilleuse kõõlusega
Oli 12. aprill 2013 - toona 34-aastane Bryant oli kogu kevade vältel endast viimast välja pigistamas, et Lakersit NBA play-off'idesse aidata. Lõpuks ütles aga tema keha üles - küllaltki tavalise liigutuse käigus rebestas ta oma Achilleuse kõõluse. Hoolimata sellest liipas ta pärast seda platsile tagasi ning viskas ise ära ka vabavisked - kahest kaks!

On mänginud kõige rohkem NBA hooaegu ühe klubi ridades (now)
Kogu karjääri Lakersi ridades veetnud Bryant mängis koduklubi eest kokku 20 hooaega. Tänavu jõudis selles arvestuses temaga viiki Dallas Mavericksi legend Dirk Nowitzki.

Hoiab enda nimel NBA rekordit möödavisete arvestuses
Bryant viskas karjääri jooksul väljakult 44,7-protsendilise tabavusega - 20-aastase karjääri jooksul tähendas see lisaks paljudele punktidele ka tohutult möödaviskeid, täpsemalt öeldes 14 481 möödaviset. Selles arvestuses on Bryant kindel esimene - teisel kohal olev John Havlicek eksis 13 417 korral.

On visanud vähemalt 50 punkti mängus 26 korda
Bryant suutis karjääri jooksul põhihooaja mängudes maagilise 50 punkti piirini jõuda koguni 26 korral - seda on enam, kui Kevin Durant, Russell Westbrook, James Harden, Stephen Curry ja Carmelo Anthony kamba peale kokku!

Tuli NBAs algviisikus platsile juba 18-aastasena
Kui Bryant esimest korda Lakersi algkoosseisus platsile tuli, oli ta vaid 18 aasta ja 158 päeva vanune. Seda rekordit on raske üle lüüa, sest praeguste reeglite järgi tuleb mängijatel enne unelmate liigasse siirdumist käia ka aasta ülikoolis. Lisaks hoiab ta enda nimel rekordit kõige noorema Tähtede mängu algviisiklasena (19-aastaselt).

Viskas karjääri viimases mängus 60 punkti
Bryanti viimane hooaeg Lakersi ridades osutus omaette sõuks: kuna Lakers play-off kohtadele ei pretendeerinud, sai Bryant hooaja jooksul ükshaaval erinevate linnadega hüvasti jättes kogu rambivalguse endale. Kõige sürreaalsemaks etenduseks kujunes tema karjääri kõige viimane mäng 13. aprillil 2016 Utah Jazzi vastu koduses Staples Centeris. Kuigi Jazz sai vahetult enne kohtumist teada, et ka nende play-off lootused on kadunud, läksid nad mängu varakult juhtima, ent kõigi pilgud olid suunatud just Bryantile, kel oli mängus absoluutne roheline tuli: ta viskas pea iga kord, kui palli enda kätte sai. Viimase veerandaja 23 punktiga jõudis ta lõpuks 50 pealeviskeni (NBA ajaloo teine näitaja, mis jääb alla ainult Wilt Chamberlaini 100 punkti mängus tehtud 63 pealeviskele!) ja 60 punktini. Mamba Out.