Suvel lahkusid meeskonnast D.J. Augustin ja Joffrey Lauvergne. Augustini roll meeskonnas oli olla mentori eest Emmanuel Mudiayle ja vajadusel tuua väljakule kainet mõistust ja rahu. Seda just eriti mängu lõpus. Mudiayd peeti enne hooaja algust üheks kandidaadiks aasta kollanoka tiitlile, kuid mehe esimesed paar kuud olid täielik läbikukkumine. Hooaja teises pooles mäng küll veidi paranes, aga kindlasti ei ole ta hetkel veel NBA algviisiku tagamängija vääriline. Nuggetsi lähenemine oli rahulik ja Mudiayl lasti väljakul oma vitsad kätte saada - talle keskmiselt 30 minutit mänguaega. Uuel hooajal võivad need mänguminutit maksta Nuggetsile juba korralikult dividende, sest ühe noore jaoks pole midagi paremat kui enesekindlus ning teadmine, et iga eksimust ei karistata pingile suunamisega.

Kaks hooaega Denveris mänginud Lauvergne tegi oma teisel hooajal märgatava sammu edasi ning näiteks OM-il olid tema esitused Prantsusmaa koondise eest juba silmatorkavad. Seega mõlema meeskonnast lahkunud mängija puhul on Nuggetsi kaotus üpris märkimisväärne.

Lisandujad Nuggetsi meeskonda tulid läbi drafti. Uuteks nimedeks Jamal Murray, Juancho Hernangomez, Malik Beasley ja Petr Cornelie. Nagu eelmistel hooaegadel, nii on ka tänavu üsna tõenäoline, et noored saavad palju mänguaega, isegi kui see tuleb kaotuste hinnaga. Nuggets on võtnud eesmärgiks peale järgmist hooaega üritada vabaagentidest meeskonda meelitada mõne suurema nime. Nende palgalimiiti on selleks piisav. Suurema nime Nuggetsisse meelitamise juures ei tule kahjuks, kui meeskonna noored saavad uuel hooajal kogemusi ja arenevad. Põhimõtteliselt poleks Denveril midagi ka järgmise aasta drafti kõrge valikukoha vastu.

Nuggetsi liidriteks väljakul saavad olema Kenneth Faried, Danilo Gallinari ja Will Barton. Parimal juhul on tegemist väga keskpärase meeskonnaga, kelle suurimaks eeliseks on mängimine kõrgmäestiku tingimustes, mis külalismeeskondadele on tihti proovikiviks. Nuggets loodab, et Faried ja Gallinari on valmis kannatlikult pealt vaatama, kuidas noorukid oma kogemusi saavad ning ootama, kuni saabub abijõudu. Augustini ja Lauvergne`i lahkumine maksab hooaja jooksul vähemalt mõne mängu, seega tõenäoliselt lõpetab Nuggets hooaja 30 või veidi vähema võiduga.