Eesti kaotas avaveerandi 18:24, kuid pääses suurepärase teise perioodi abil poolajavileks juhtima 44:36. Kolmandal veerandil tulid inglased järele ning viimasele neljandikule mindi eestlaste kahepunktilisel juhtimisel (59:57).

Kui mängida jäi neli minutit, oli Eesti eduseis kasvanud kümnele punktile, ent inglased vastasid sellele koheselt 8:0 spurdiga. Poolteist minutit enne sireeni oli eestlaste edu taas üsna turvaline (73:66), kuid külalised suutsid lõpu eel vahe kolmele silmale mängida. Meie õnneks Daniel Clarki lõpusekundi kaugvise siiski ei tabanud ja Eesti avas võiduarve.

Eesti resultatiivseimaks kerkis Martin Paasoja 15 punktiga, Sten Sokk ja Kristjan Kitsing lisasid 13 silma. Kahekohalise punktisummani jõudis ka Erik Keedus (10p). Lõpuveerandil mitu tähtsat korvi visanud Janar Talts panustas võitu 8 punkti ja 9 lauapalli. Kristjan Kangur vigastuse tõttu ei osalenud. Suurbritannia parim oli Hispaania kõrgliigas mängiv Ovie Soko 17 punktiga.

Lauavõitluse 44:38 võitnud (sh ründelauad 15:8) brittidele sai saatuslikuks eeskätt kehv visketabavus - kui Eestil oli see mängust 45%, siis neil vaid 30%.

Valiksarja avamängudes olid mõlemad koondised kaotuse saanud - Eesti jäi võõrsil alla Iisraelile 68:88, Suurbritannia alistus võõral väljakul tugevale Kreekale alles lisaajal 92:95.

Valikmängud jätkuvad veebruari lõpus. Eesti kohtub siis esmalt võõrsil Kreekaga, kes alistas täna kodus Iisraeli 82:61. Hetkeseisuga on Kreekal seega kaks võitu ning Iisraelil ja Eestil üks võit.