Eesti resultatiivseimaks kerkis Sten Olmre 16 punktiga (12 punkti kaugvisetest), Janar Talts lisas 15 punkti ja 10 lauapalli, kapten Kristjan Kangur 14 punkti ja 6 lauda. 8 punkti viskasid nii koondisedebüüdi teinud Kristian Kullamäe kui ka mängujuht Sten-Timmu Sokk. Iisraeli tulemuslikum oli 12 punktiga Jake Cohen.

Eestil on tabelis kaks võitu ja kaks kaotust. Valikturniiri teise ringi pääsevad grupi kolm esimest. 29. juunil sõidab Eesti koondis külla Suurbritanniale ja 2. juulil võõrustatakse kodus Kreekat.

Novembris mängiti Iisraeliga võõrsil ja siis kaotati kindlalt 68:88. Mäng läks käest kolmandal veerandajal.

MÄNGU KÄIK:

Eesti alustas üllatava algviisikuga: Sten Sokk, Janar Talts, Martin Dorbek, Tanel Kurbas ja Kristjan Kitsing. Taltsi kiire kolmene lõi rahvale elu sisse ja viis Eesti ette. Esimese veerandi lõpus sekkus resultatiivselt Kullamäe, kes koheselt nurgas palli küsis ja valuse kolmese sisse virutas. Esimesele vaheajale mindi Iisraeli 19:17 juhtimisel.

Teisel veerandil läks initsiatiiv juba üsna selgelt Eesti kätte. Kiirelt tehti vahespurt ja asuti 29:21 ette. Iisrael sai ehmatusest üle ja jõudis kolme punkti kaugusee 29:26, mispeale otsustas peatreener Tiit Sokk aja maha võtta. Poolajapausile läksid meeskonnad eestlaste 37:33 juhtimisel.

Kui mängus Kreeka vastu toimus kolmandal veerandil selge äralangemine, siis seekord suutis Eesti kenasti mängus püsida. Viimasele otsustavale veerandile mindi vastu napis 56:53 eduseisus.

Murrang toimus viimase veerandi alguses: Martin Paasoja kiire korv, Olmre julge läbiminek ja Soku kolmene viisid Eesti ette 63:53. Kokku lasid eestlased vastastel viimasel kümnel minutil visata vaid 9 punkti.