Järgmisel nädalal algavas koondiselaagris löövad 19. novembri seisuga kindlasti kaasa:

1. Sten Sokk
2. Kristian Kullamäe
3. Rain Veideman
4. Martin Paasoja
5. Janari Jõesaar
6. Kaspar Treier
7. Kristjan Kitsing
8. Kristjan Kangur
9. Kregor Hermet
10. Janar Talts
11. Indrek Kajupank

"Täname kõiki mängijaid, kellega oleme selle koondiseakna eel suhelnud. Pusle veel lõplikult koos ei ole, on mõned lahtised kohad, aga loodame kõik positsioonid võimalikult ruttu paika saada ja teada anda," rõhutas Eesti Korvpalliliidu spordidirektor Alar Varrak.

Ka selleks koondiseaknaks ei õnnestunud Varraku sõnul päris koondise ideaalset koosseisu kokku panna. "Meie nägemuses oleks Eesti koondise kõige tugevamas komplektis teineteist täiendamas nii vanema kui noorema generatsiooni mängijad. Kuna kõigil kutsututel ei ole võimalik lähinädalateks appi tulla, jääme seda võimalust täies mahus veel ootama."

Lisaks USA üliõpilasliigas mängivale Maik Kotsarile, kelle puudumine loogiline, ei leia eelmises paaris koondiseaknas meeskonnas olulist rolli mänginud meestest tänasest nimekirjast hetkel klubita Siim-Sander Venet, aga ka vastavalt Hispaania tugevuselt teises ja kolmandas liigas mängivaid Rauno Nurgerit ja Sander Raiestet. Nendes liigades koondisemängude ajal pause ei peeta - Nurgeri klubil on kalendris mängud 28. novembril ja 2. detsembril, Raiestel 1. detsembril.

Meeste korvpallikoondis alustab ettevalmistuslaagriga järgmisel nädalal, kõige varem 26. novembril. Kahest koondiseakna ametlikust kohtumisest esimene peetakse reedel, 30. novembril kell 19.00, mil Eesti rahvuskoondis võõrustab Saku Suurhallis Gruusiat. Piletid kodumängule on saadaval Piletilevis.

Võõrsilkohtumine toimub 3. detsembril Ludwigsburgis meie aja järgi kell 21, mil Eesti koondis püüab revanši võtta Saksamaalt. Mängust teeb otseülekande TV6.