Eesti kaotas täna kodus Kreekale 56:78 ning lõpetas alagrupiturniiri kahe võiduga. Suurbritannia allajäämine Iisraelile tähendas aga, et britid jäid vaid ühe võidu peale ja viimaseks.

Alagrupi kaks paremat olid täiseduga lõpetanud Kreeka (6 võitu) ja Iisrael kolme võiduga.

Eesti jätkab MM-valikturniiri koos Kreeka ja Iisraeliga L-grupis, kaasas kaks võitu ja neli kaotust, uuteks konkurentideks Saksamaa, Serbia ja Gruusia, kellega kohtutakse kodus ja võõrsil koondisemängude akendes septembris, novembri lõpus ja detsembri algul ning 2019. aasta veebruaris.

Esialgse kava järgi peaks Eesti alustama turniiri 13. septembril kodumänguga Saksamaa vastu ja jätkama kolm päeva hiljem võõrsil Serbia vastu.

MM-valikturniiri teise ringi kuueliikmelisest alagrupist kolm paremat pääsevad 2019. aasta sügisel Hiinas toimuvale finaalturniirile. L-grupi kuus tiimi jätkavad septembris mänge järgmiselt seisult: Saksamaa ja Kreeka 6-0, Serbia 4-2, Iisrael 3-3, Eesti ja Gruusia 2-4.

Ühtlasi tähendas kolmas koht, et Eesti tagas endale pääsu 2021. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniirile, mille mängud algavad 2019. aasta sügisel. Neljandaks jäämise korral pidanuks Eesti alustama juba sel sügisel sama EMi eelvalikturniiri mänge, alagrupivastasteks Armeenia ja Austria vastu.