Eesti dikteeris esimesel poolajal ning võitis selle 39:34. Teisel poolajal hakati aga kaitses rohkem eksima ning rünnakutest kadus teravus. Britid tulid järgi ja läksid oma teed.

„Kurja küll... mõned väga kerged korvid jätsime viskamata," nentis Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. „Alguses polnud midagi karta ja pandi täiega. Teisel poolajal kadus meil oma teravus ära. Saime terve poolajaga ainult ühe vabaviske, seda on naeruväärselt vähe."

Soku sõnul oli näha, kuidas meeskonna agressiivsus muudkui langes. „Agressiivsus pidi olema meie edu võti, aga tegelikult jäi seda väheks," nentis ta ning nägi agressiivsuse kadumist ka rünnakul. „Lõpus mängitakse ikka individuaalse teravuse peale. Tundus, et olime täna füüsiliselt nõrgemad."

Otsustavatel hetkedel jäi Eesti poolel skoorimine Siim-Sander Vene õlule. Ta koguski lõpuks 24 punkti, kuid üksinda ta mängu päästa ei suutnud. „Vene üritas nii palju kui jõudis, kuid teravuse tekitamiseks olnuks vaja kedagi tema kõrvale," tunnistas Sokk. „Saime küll palju vabadelt kohtadelt viskele, kuid ei tabanud. Viskemoment oleks vaja paika saada."

Juba esmaspäeval kohtub Eesti MM-valiksarja viimases kohtumises kodus Kreekaga.