Esimesel poolajal jäi vahe 16 punkti 29:45. Nõrkushetki tuli sisse, kus vastane meid ära surus, aga üldjoontes esimene mängupool õnnestus. "Alguses me kontrollisime hästi rünnakutempot, saime häid viskeid. Serbia teenis poolajal 12 ekstrapunkti vabavisetest, mis sisuliselt oligi vahe. Nad olid korvi all suuremad ja otsisid sinna. Head ja kogenud mehed," sõnas mängu järgselt Eesti koondise peatreener Tiit Sokk.

Esimesel veerandajal oli suurepärases viskehoos Indrek Kajupank, kelle kontosse läks meeskonna 16st punktist 11. Ta pani sisse esimesed viis pealeviset, enamus võetud korvist kaugemalt. "Ta on hea viskaja, teame seda ammu," tunnustas Sokk. "Number nelja peal mängides ta saab neid viskeid. Kui me mängisime kontrollmänge Belgiaga, siis oli näha, et ükski mees talle ei söötnud. Oli täiesti vaba ja keegi ei andnud. Ütlesin, et paneme talle punase lindi külge, vast siis hakatakse söötma. Siin vastased sundisid söötma ja Kajupank pani need visked ära."

Kõige raskemaks kujunes kolmas veerandaeg, mille Serbia võitis 29:11. Sellega kadus pinge mängust.

"Teine poolaeg läks meil käest ära," tõdes Eesti koondise loots. "Hakkasime jälle kiirustama. Kui vabaks jäime, siis kohe viskasime. Siin ei tohi, karistatakse kohe pauguga. Isegi Kreeka, kus on väga head mängijad kontrollis Serbia vastu tempot lõpuni. Selles mõttes oli väga hea mäng, et mehed said ehk treenerite rõhuasetusest aru, mida me nõudsime. Isegi kui saad kergelt viskele ja tekivad võimalused, siis ei pea esimesel võimalusel ära panema. Neljandal veerandajal hakkasime jälle pikalt rünnakuid välja mängima ja toimis. Tundub, et mõnel mehel sai jõud otsa, ei suutnud enam edasi tormata."

Sokk oli rahul sellega, et võrreldes Saksamaa mänguga nägi ta meeste tegutsemises edasiminekut.
"Kohtumises Saksamaaga võtsime ennatlikke viskeid palju, palju rohkem. Siin ütlesin meestele, et kui tabloo on punane, siis on õige vise. Meil oli päris palju viskeid rünnakuaja viimastel sekunditel ja panime kotti ka. Saksamaa vastu meil taolisi momente polnud. Pall liikus rünnakul paremini. Ausalt öeldes ma ei pannudki tähele, et Rain Veideman ja Kristian Kullamäe kahepeale nii vähe skoorisid. Veidemanil muidugi võinuks olla punkte rohkem (toim. - üldse punkte), aga eks nad olid vastaste poolt ka erilise tähelepanu all."

Algrivistuses alustanud tagapaar kogus kahe peale vaid kolm punkti, visked väljakult 1/14. Korvisööte oli nii Veidemanil kui Kullamäel viis.

Järgmised valiksarja mängud peetakse novembri lõpus ja detsembri alguses. Eesti kohtub siis kodus Gruusia ja võõrsil Saksamaaga.