Peciukevicius, kes kuulduste kohaselt jätkab TÜ/Rocki põhimängujuhina ka tuleval hooajal, on näinud kahte esimest Leedu lahingut, mis võideti. Eilne kohtumine, kus tuli vastu võtta kindel kaotus Austraalialt, jäi mehel trenni tõttu vaatamata.

Hoolimata sellest, et Leedu pole MM-il parimat mängu näidanud ning enne turniiri algust kukkus ridadest välja põhimängijuht Mantas Kalnietis, näeb Peciukevicius leedulaste mängus häid külgi, kuid tõdeb, et mitmetes kohtades on ka probleeme.

"Mõlemas mängus oli murekohti. Eriti halb osa oli see, et mäng oli kõikuv ja ebastabiilne. Ka kaitse ei tundu toimivat nii nagu peaks," leiab Peciukevicius. "Ma siiski usun, et poolfinaali koht on endiselt reaalne, kuid sellisel turniiril piisab ühest veast ning naasedki koju tühjade kätega. Loomulikult oleks see tõenäolisem, kui Kalnietis meeskonnas oleks. Renaldas Seibutis on hakkamas üha enam mängujuhi kohta mängima ning kui kaaslased teda aitavad, siis pole muretsemiseks põhjust."

"Usun ka, et Martynas Pocius ning Mindaugas Kuzminskas omavad varrukas veel trikke ja korvialustel meestel on kõvasti potentsiaali rohkemaks. NBA-mehed Jonas Valanciunas ning Donatas Motiejunas on mänginud korralikult, kuid nende õigeid võimeid näeme alles kahe-kolme aasta pärast," lisas mängujuht.

Kes jõuavad medalimängudele? "Usun, et Hispaania võidab finaalis USA-d ning pronksile mängivad Leedu ja Horvaatia."