"Me hoidsime kokku, me ei sattunud paanikasse, eriti teise poolaja alguses, kui nad väga tugevalt tagasi tulid. Meil oli väikseid tagasilööke, kuid me ei kaotanud pead," rääkis Batum telekanalile Canal+.

"Kõik olid suurepärased, kuid suure kummarduse on ära teeninud Rudy Gobert, kes tuli vendade Gasolide ja Ibakaga imeliselt toime. Kuid ärme tõuse pilvedesse, see oli kõigest veerandfinaal."

Prantslaste kapten Boris Diaw lisas: "Olen oma meeskonna üle uhke, sest me oleme sellesse alati uskunud. See polnud lihtne, kuna kõik ütlesid meile ja korrutasid, et me ei saa Hispaaniast kodus jagu. Pidime seda ignoreerima, kuid ma usun, et see andis meile hoopis lisamotivatsiooni. Ütlesin neile korduvalt, et nad endasse usuksid ega pärast mängu midagi ei kahetseks, endast kõik annaks ja teineteise eest väljakul võitleksid."

Ka Diaw ütles, et liigseks eufooriaks pole veel põhjust ning ennustas poolfinaaliks Serbiaga järjekordset rasket mängu: "Turniir pole veel läbi. Me ei saa ainult selle võiduga rahulduda, olgu see nii ilus kui tahes. Ületasime suure tõkke, kuid eesootav pole sugugi lihtsam. Alistasime Serbia alagrupiturniiril, kuid see oli viimase sekundini äärmiselt tasavägine."