"Kui midagi oodata, siis iga suurüllatus on korvpallimaailmas teretulnud," rääkis Kuusmaa oma ootustest Delfile.

"Tundub, et tiitli eest hakkavad heitlema ikkagi paar Euroopa meeskonda ja USA. Suured favoriidid on korraldajamaa Hispaania, USA ja miks mitte keegi Euroopast veel," loetles Kuusmaa favoriite.

Leedu meeskonna võimaluste suhtes on endine korvpallitäht mõõdukalt optimistlik. "Eile sain ühe Leedu treeneriga kokku ja arutasime pisut. Tema arvamus oli selline, et äkki leedulased mängisid liiga palju kontrollmänge, mistõttu kaotasid lõpuks ka oma mängujuhi (Mantas Kalnietis -toim.). Ise ma arvan, et võimalused on Leedul kindlasti olemas, sest nad mängisid neid kontrollmänge hästi. Usun, et pole üllatus, kui Leedu pääseb kaheksa hulka ja sealt edasi ka nelja hulka."

Kes võiks tänavusel suurturniiril üllatada? "Ma pakun, et selle MMi üks üllatusmeeskondi on Austraalia. Palju sõltub muidugi, kes neile play-offis vastu tuleb. Ma ei ole selle tabeliga veel põhjalikult tutvunud. Poolfinaalkoht oleks suurüllatus, kuid austraallased on selleks võimelised."

Meie põhjanaabritele Kuusmaa suurt edu ennustada ei julge: "Soomele on see esimene kogemus ning nad piirduvad alagrupimängudega."

Kuusmaa loetles üles ka oma isiklikud lemmikud: "Olen ise aeg-ajalt olnud näiteks Itaalia poolt. Sel MMil hoian pöialt Brasiiliale ja Hispaaniale."

Homme Hispaanias algaval MMil on kohe avapäeval mitu maiuspala. Näiteks kohtuvad laupäeval USA ja Soome (kell 22:30). Vaata MMi ajakava SIIT.