Süüdistuste kohaselt toimus klubis Šerevja initsiatiivil raamatupidamise andmete võltsimine ning raha omastamine.

Mis skeemiga raha virutati? Mängijate lepingutesse märgiti suuremad summad, kui oli reaalne peadirektori ja mängija vaheline kokkulepe ning vahe pistis peadirektor enda tasku. Kusjuures mängijad andsid enda pangakaardid Šerevja käsutusse, kuna ülekanded tuli ikkagi teha lepingusse kirja pandud suuremates summades. Sealt võttis Šerevja oma osa ise ära, pangaautomaadist sularahana. Paljud mängijad on sellises skeemis osalemist kinnitanud.

Šerevja väidab, et sularaha läks klubi ühisesse kassase, mille kaudu maksti viisad, leegionäride elamine ning muud klubilised kulud. Süüdistajate hinnangul saanuks seda kõike teha aga legaalselt, mitte "musta" kassa kaudu.

Teise episoodina on süüdistuses välja toodud Šerevja juubelipidu, mille ta korraldas Valgevene olümpiakomitee rahadega. Taotles raha seminari läbiviimiseks ja taotlus rahuldati. Mida aga polnud, oli seminar. Selle asemel pidutseti ning aruandluses esitati lõpuks arved, kus ilutsesid ka summad, mille eest oli ostetud kangeid alkohoolseid jooke.