Nimelt on nii Hrjapa kui Klimenko pärit Ukrainast ning Saraatovi korvpalliakadeemiasse noorukitena õppima sattudes, said neist mingil hetkel Venemaa kodanikud. Äsja 21-aastaseks saanud 214 cm pikkune Klimenko tohib FIBA reeglite kohaselt alates nüüdsest esindada ka Venemaa koondist, kirjutab väljaanne Sport-Ekspress.

Kutse koondise laagrisse tundub olevat vaid aja küsimus. Klimenko on tänavu kaasa teinud kuues VTB liiga kohtumises ning tema keskmised näitajad back-up tsentrina on 10,3 punkti ja 3,8 lauapalli. Värskelt toimunud mängus CSKA-ga viskas ta 13 punkti, oktoobris Moskva oblasti Himki vastu oli saak koguni 17 punkti. Õige pea saame näha, kuidas TÜ/Rocki pikad Klimenkoga hakkama saavad.

Produktiivsest Saraatovi noortesüsteemist on tipptasemel mängijaks sirgunud ka valgevenelane Vladimir Veremejenko ja ukrainlane Artur Drozdov. Nemad jäid koduriigile truuks ning Venemaa rüppe ei tõtanud.

Teisipäeval, 20. jaanuaril Saraatovis aset leidvat FIBA EuroChallenge´i kohtumist Avtodori ja TÜ/Rocki vahel näitab Delfi otseülekandes. Mäng algab meie aja järgi kell 18.