"Täna on mul häbi olla osa Läti korvpallidünastiast... Kui sa ei suuda selliseid mänge võita, ei vääris sa kohta maailma korvpallieliidis," kirjutas Kambala eile õhtul.


Postitus on praeguseks saanud 76 vastust ning osalt tegi Kambala endale mõtlematu väljaütlemisega ka karuteene, sest fännid on talle hakanud meelde tuletama 2009. aasta turniiri, kus Kambala sai sakslase Steffen Hamanni hamba välja löömise eest neljamängulise võistluskeelu.

"Kuidas sul saab häbi olla, kui sa ise ei suutnud 2009. aastal sakslaste vastu midagi ning otsustasid selle pöörata poksimatšiks?" kirjutas kasutaja K_Kalns vastu.

Teine fänn ütleb: "Meil on jällegi häbi, et sina oled osa meie dünastiast."

Hetkel Türgi teises liigas Ankara DSI Era meeskonnas mängiv Kambala, kelle CV-sse kuuluvad ka sellised tippklubid nagu Anadolu Efes Pilsen, Madridi Real, Kaasani Unics, Fenerbahce ja Riia ASK, on karjääri jooksul pahuksis olnud ka dopinguga ning sedagi on fännid olnud talle väga kärmed meelde tuletama.

Läti kaotas eile Sloveenias EM-finaalturniiril viimases vahegrupimängus Belgiale pingelise lõpuga mängus 56:60 ning veerandfinaali ei pääsenud.