Võitjate poolel jagunes skooritegemine äärmiselt võrdselt, parimana tõid 13 silma Janis Blums ja Kristaps Janicenoks. Võõrustajatest suutis ainsana korraliku mängu teha Peter Sedmak, kes viskas üleplatsimehena 23 punkti.

Läti on võitnud F-alagrupis kõik viis senipeetud mängu ning taganud ühtlasi pääsu EM-ile. Rumeenia on 4 võidu ja 1 kaotusega teine, Rootsi 1 võidu ja 4 kaotusega kolmas. Slovakkia enne viimast vooru võiduarvet avanud pole.

D-alagrupis tagas edasipääsu Belgia, kes sai Valgevenest jagu 26 punktiga, 99:73. Belgial ja Makedoonial on enne viimast vooru 4 võitu ja 1 kaotus, valgevenelastel 2 võitu ja 3 kaotust. Taani jätkab võiduta.

Iisrael võitis B-alagrupis Hollandit 83:60 ning lunastas EM-i pääsme. Juutidel on 4 võitu ja 1 kaotus, Montenegrol ja Hollandil 3 võitu ja 2 kaotust. Mullu Eestiga finaalturniiri pääsme eest mänginud Bulgaaria pole võiduarvet avanud.

Venemaa sai G-alagrupis võõrsil tulemusega 72:68 jagu Itaaliast ning säilitas lootused edasipääsuks. Enne Itaalia ja Šveitsi mängu on itaallastel 2 võitu ja 1 kaotus, venelastel 2 võitu ja 2 kaotust ning šveitslastel 1 võit ja 2 kaotust.

Edasi pääseb iga alagrupi võitja ning kuus teise koha omanikku. Alagruppe on kokku seitse.