Horvaatia võitis vahegrupimängus Itaaliat 76:68. Itaalia juhtis teisel veerandil korraks juba 13 punktiga, ent järgmine veerandaeg kaotati koguni 9:26. Itaallased jõudsid kaks ja pool minutit enne lõpuvilet veel nelja punkti kaugusele (66:70), kuid Horvaatia hoidis eduseisu lõpuni. Bojan Bogdanovic tõi võitjatele 18 punkti, Luigi Datome Itaaliale 24 silma.

Hispaania alistas Soome koondise kindlalt 82:56. José Calderón viskas võitjate poolel 23 punkti, Petteri Koponen Soome kasuks 17 punkti.

Hilisõhtuses kohtumises lasi kolmandal veerandajal koguni 26 punktiga juhtinud Sloveenia viimasel minutil Kreeka vaid kuue punkti kaugusele ning andis vastasele kaks võimalust vahet veelgi vähendada. Möödavisatud kolmene ja pallikaotus võtsid Kreekalt siiski viimased võimalused, Sloveenia võitis 73:65 (G.Dragic 28 - Spanoulis 21).

Enne viimast vooru on Horvaatial ja Sloveenial 3, Hispaanial ja Itaalial 2, Kreekal ja Soomel 1 võit. Viimases voorus, mis peetakse esmaspäeval, kohtuvad Hispaania-Itaalia, Soome-Sloveenia ja Kreeka-Horvaatia.

Horvaatia, Sloveenia ja Itaalia on kindlustanud nelja hulka jäämise ehk edasipääsu, Soomel enam veerandfinaali pääsemiseks lootust pole. Kreeka pääseb Hispaania asemel esinelikusse, kui võidab Horvaatiat ning Hispaania kaotab Itaaliale ja Soome Sloveeniale.