Kotsar sai mänguaega 26 minutit, kogudes selle ajaga 4 punkti, 3 lauapalli, 2 söötu ja 2 vaheltlõiget. Võitjate suurim korvikütt oli Nigel Williams-Goss 23-punktiga. South Carolina poolele tõi PJ Dozier parimana 17 silma.

South Carolina kaotas esimese poolaja 36:45 ning ka teise poolaja alguses juhtis Gonzaga kindlalt. Ühel hetkel lõi aga välja juba varasemates kohtumisteski otsustavaks saanud South Carolina teise poolaja tugevus.

16:0 vahespurt viis Kotsari ja tema kaaslased korraks kahe silmaga juhtima 67:65, ent just siis tabas Zach Collins õnnega pooleks kolmese ning soosiku seisuses Gonzaga sai mõõna ületatud. Sellest hetkest jäi lõpuni veel kuus ja pool minutit, mis kulgesid pingelises heitluses, kus kumbki pool ei saanud enam selget edu.

12,7 sekundit enne normaalaja lõppu jäi kolme punktiga kaotusseisus olnud South Carlina meeskonnale viimane rünnak. Gonzaga mängis lõppu targalt ning tegi 3,5 sekundit enne lõppu vea. Sindarius Thornwell tabas esimese vabaviske, viskas teise meelega mööda, kuid lauapall kuulus Gonzaga meeskonnale ning Killian Tillie vabavisked vormistasid lõppskoori.

Mängu tipphetked: