Politsei sõnul lasti Foxi esmaspäeva õhtul kella 9.30 ajal oma Bloomingdale`is asuva maja sissesõiduhoovis, vahendab väljaanne The Enterprise. Endine kalevlane oli just saabumas koju töölt ja astunud välja enda 2013. aasta Jaguar XJ-st, kui tema pihta tulistati.

Fox viidi kuulihaavaga Adventist GlenOaks`i haiglasse, kus ta aga hiljem suri, vahendab Daily Herald politsei teadet.

Politsei uurib juhtunu asjaolusid. 

Fox mängis ülikoolikorvpalli Maine Black Bearsi eest ja viskas keskmiselt 17,5 punkti ning hankis 7,5 lauapalli.

Peale seda alustas ta karjääri Euroopas. 2000. aastast hakkas Fox mängima Portugalis kuni 2003. aastani, siis mängis ta edasi Saksamaa kõrgliigas Bayer Giants Leverkuseni eest.

Järgmistel aastatel mängis Fox veel Iisraelis, Belgias ja Hollandis. 2005. aastal saabus Fox tagasi Bayeri rivistusse. Temast sai kogu meeskonna parim mängija ning oli ka kõrgliigas üks resultatiivsemaid. 2008. aastal süüdistati Foxi positiivse dopingutesti eest. Talle määrati seitsmeks ja pooleks kuuks mängukeeld, mille tagajärjel ta klubist ka välja heideti.

Peale karistuse kandmist liitus Fox Eesti tippklubi BC Kalev/Cramoga ja viis nad hooajal 2008/2009 ka Eesti meistriks. 2008. aasta detsembrikuus pälvis ta ka koheselt kuu parima mängija tiitli.

2009. aastal lahkus meeskonnast ja mängis aastakese Saksamaal Bundesligas ning suundus siis Prantsusmaale mängima.

Nate Fox nõudis Kalev/Cramolt ka hiljem veel osaliselt maksmata jäänud tasusid. Kalev/Cramo väitis oma vastuses arbitraažikohtule, et maksmata jäänud tasud olid tingitud halvast majanduslikust olukorrast ning, et mängija on käitunud pahauskselt. Korvpalli arbitraažikohus otsustas aga 2011. aastal mängumehe kasuks.

Fox loobus 2012. aastal korvpallurikarjäärist.