Belgiale kindlustas võidu Pierre-Antoine Gillet, kes Sam Van Rossomi lõpusekunditel teele saadetud mööda läinud viske järel palli korvi aitas. Gillet' jaoks olidki need tegemist mängu ainsate punktidega.

Kuigi kohtunikud lugesid korvi ära, on sotsiaalmeedias juba pahameelt avaldatud, sest tundub, et kõik ei olnud siiski määrustepärane ning Gillet puutus palli ajal, mil aeg oli lõppenud.




Leedu võitis Belgia vastu avaveerandi 20:12, kuid poolajale mindi 35:37 kaotusseisus. Neljandat veerandit alustas Leedu küll kolmepunktilises kaotusseisus, kuid suutis viimastel minutitel edu taas kätte saada.

Jonas Maciulise vabavisked viisid Leedu kaks minutit enne lõppu juba 74:68 edu, kuid järgmise kahe rünnakuga oli seis pärast Jonathan Tabu ja Axel Hervelle'i kaugviskeid tasa.

Belgia parim oli 20 punktiga Matt Lojeski. Tabu lisas 16 ning Van Rossom 13 silma. Leedukatele tõi Jonas Valanciunas 25 punkti ja 12 lauapalli.

Belgia ja Leedu jätkavad turniiri 2 võidu ja 1 kaotusega.

Soomele tõi võidu Petteri Koponeni tabamus kolm sekundit enne lõppu. Vitali Fridzon proovis koos lõpusireeniga veel Venemaad päästa, kuid edutult ning idanaabrid jätkavad turniiril kolme kaotusega.

Kohtumise, kus terve mäng püsis seis tasavägine, suurim korvikütt oli Fridzon 22 punktiga. Erik Murphy tõi soomlastele 19 punkti.

Soomele oli see esimeseks võiduks kahe kaotuse kõrval.