Soome naiskonna ekskorvpalluri Lara Wilsoniga (endine Sario) abielus olev 185cm pikk tagamängija läbis juba mullu vajaliku keeletesti ning viimased paar kuud on ta saanud esindada ka põhjanaabrite korvpallikoondist.

"Alates sellest ajast, kui ma Soome tulin ja oma naist kohtasin, olen vaikselt soomlaseks kasvanud. Olen omaks võtnud siinse elustiili ning mu parimad sõbrad on siin. Kõige tähtsam on nüüd, et olen ka ise soomlane," ütles 2010. aastal Espoo Honkasse pallima tulnud Wilson ühes juunikuises intervjuus YLE-le.

Viimati Prantsusmaa klubi Rouen Metropole Basketit esindanud Wilson on Soome koondisega juba mitu suve koos treeninud ning nüüd, kui ta soomlaseid ka ametlikult esindada saab, soovib tagamängija suuri asju saavutada.

"Läheme kogu turniiri võitma. Et olla edukas, peabki endale kõrged eesmärgid seadma ning mina lähen igal juhul kõiki mänge võitma," vahendab Wilsoni sõnu mtv.fi portaal. "Muidugi on osadel riikidel Soomest suurem korvpalliajalugu, kuid usun, et heal päeval on kõiki võimalik võita. Taevas on meie piiriks!"

Laupäeval algaval EM-il kuulub Soome A-alagruppi koos väljakuperemeestest tiitlikaitsja Prantsusmaa, Venemaa, Bosnia ja Hertsegoviina, Poola ning Iisraeliga.