Turniiri viimane mäng Bosniaga lõppes numbritega 76:85. Neljandal veerandajal oli Eesti korra ka 21 punktilises kaotusseisus, kuid suurt hävingut õnnestus vältida. Meie poolel ei mänginud täna kaasa koondise kapten Kristjan Kangur.

"Kuna eilne mäng ei läinud meil nii nagu tahtsime, siis väga palju panime tänase kohtumise eel rõhku just enda mängu probleemidele. Vastased olid meie kohta samal ajal väga hea skautingu teinud, kõiki asju teati ette. Meile pandi esimesel poolajal ühe ja sama asjaga mitu korda ära. Oleks me eeltöö põhjalikumalt teinud, poleks seda kindlasti juhtunud," selgitas koondise peatreener Tiit Sokk mängu eelseid nüansse. Ta lisas: "Nad panid korraliku pressingu peale, olid füüsiliselt kallal meil, samas me elasime selle üle. Aga kerged eksimusi on liiga palju, lisaks olid vastased visetel kindlamad. Kokkuvõttes arvan siiski, et väga kõva töö. Olime lõpus mängus tagasi."

Vaata videot ja saad teada, mida Tiit Sokk arvab turniirist tervikuna ning kas Martin Dorbeki mittemängitamine tähendab tema väljajäämist EM-ile sõitvast meeskonnast.