"Teame Eestit. Teame, et mängime mitte ainult Eesti, vaid ka fännide vastu," sõnas Ginzburg intervjuus Delfile neljapäeva õhtul pärast meeskonna saabumist Riiga ja treeningut Riga Arena kõrval asuvas olümpiakeskuses.

"Tean Eesti treenerit. Oleme teinud piisavalt kodutööd. Aga lõpuks on oluline, kuidas plaanitu ellu viime. Muidugi teame teid, teie teate meid, suuri saladusi siin ei ole."

Uuel hooajal Nymburki peatreenerina ka VTB-liigas BC Kalev/Cramoga kohtuv Ginzburg kirjeldas Eesti meeskonda: "Palju aastaid koos mänginud, füüsiliselt head, targad, oskavad visata. Hea tiim."

Tänu oma superstaaridele, NBA-kogemustega Istanbuli Fenerbahce Ülkeri keskmängijale Jan Vesely'le ja Barcelona tagamehele Tomas Satoransky'le peaks Tšehhi vähemalt paberil olema Eestis tugevam meeskond.

"Paberil me võime tugevad tunduda, aga paberid ei võida kunagi mängu. Ma pole näinud, et paber ühe punktigi viskaks. Jah, meil on meeskonnas head talenti. Aga peame seda näitama," kommenteeris peatreener.

Üsna kavalaga näoga vastas Ginzburg küsimusele, millised Eesti mängijad talle "kodutööd" tehes eriti silma jäänud. "Muidugi on mõned mängijad. Aga eks kõik teavad, kes nad on."