Rain Veideman 3
Kui vastane pakub Eestile võimalust korvi alla murda, võiks Veideman olla esimesi, kes selle ära kasutab. Kuni mängus oli veel pinget, ei suutnud vigastuspausilt naasnud Veideman seda edukalt teha. Vähemalt mängu pingevabas osas näitas ta aga initsiatiivi, mida tahaks näha tänasesse mängu edasi kandumas.

Tanel Sokk 2
On põhjusteks vigastused või miski muu, aga Tanel Soku rolli kahanemist näitas juba see, et Sten-Timmu Soku esimese vahetusena sekkus mängujuhi kohale Rain Veideman. Samas - Tanel võiks olla üks neist vähestest, kes võimeline teravust looma ja rünnakuid lõpetama. Tema suvi on olnud keerukas, aga ehk oleks nüüd kord proovida panused tema peale panna?
Gert Dorbek -
Ei suutnud kuidagimoodi meeskonda aidata ja mänguaeg jäi kasinaks.

Sten-Timmu Sokk 1
Eesti esimesest 8 pallikaotusest 5 jäid just meie põhimängujuhi arvele. See on valus. Samuti oli kaitses pidev "sihtmärk" kogu mängu jooksul, kui vastaste pikemad tagamängijad teda korvi alla surusid. See töötas. Kahjuks vastaste jaoks.

Janar Talts 2
Jan Vesely klassi ja mõõtudega mängija vastu tegutsemine on üliraske ülesanne, olgu rünnakul või kaitses. Paarist õnnestumisest rohkem jäid meelde mõned eksimused korvi alt, mis ka Eesti mängule varakult tooni andsid.
Gregor Arbet 2
Vastase taktika võtta Eestilt ära kolmepunktivisete kohad oli ühtlasi strateegia, mis nullis Gregor Arbeti tugevused.

Erik Keedus 3
Üllatusvalik Eesti algkoosseisus suutis vähemalt mänguga põhjendada Soku otsust - hea kaitse vastaste staarmängujuht Tomas Satoransky vastu ja ka julged ettevõtmised rünnakul.

Siim-Sander Vene 4
Ainus Eesti mängija selles kohtumises, kel piisavalt individuaalset meisterlikkust, et sel tasemel enda, aga paaril korral ka teiste jaoks jaoks olukordi luua. 18 punkti ja 13 lauapalli, viimane kusjuures on kogu turniiri avapäeva kõrgeim näitaja.

Joosep Toome 3
Paar ilusat liigutust rünnakul. Tõsi, siis, kui mäng muutus Eesti jaoks 30-punktilises kaotusseisus juba lahtisemaks.

Kristjan Kangur 2
Raske aasta, raske suvi ja raske avamäng. Sekkus vahetusmeeste pingilt esimese veerandaja lõpus, tabas Eesti esimese kaugviske, aga positiivseid "liidri-hetki" jäi ikkagi väheseks.
EESTI 2
Jah, Eesti peakski eeldatavalt olema Tšehhist nõrgem - võrreldes kas või, mida teinud ja saavutanud mängijad klubikarjääris. Aga õhtul, mil Holland võitis Gruusiat, Island suutis viisakalt vastu hakata Saksamaale ja Soome viis mängu Prantsusmaaga lisaajale, on raske uskuda, et Eesti poleks võimeline Tšehhi vastu oluliselt paremat lahingut andma. Tšehhide mänguplaan seisnes Eesti potentsiaalselt kõige ohtlikuma relva ehk kaugvisete nullimises ja see töötas suurepäraselt tänu sellele, et meil polnud mängijaid, kes individuaalse meisterlikkusega suutnuks ära kasutada pakutud võimalused korvile lähemalt skoori teha.