Rain Veideman 4+ EESTI PARIM! 10 punkti, 5,4 lauapalli, 4 korvisöötu keskmiselt mängus, enim minuteid väljakul (keskmiselt 32,6) ja vaieldamatult Eesti mängijatest kõige stabiilsema turniiri teinud mees. Aga turniiri kõige raskematel hetkedel polnud ka temast vedajat.
Sten-Timmu Sokk 3- Plusspoolele otsustav korv Ukraina vastu ja Läti-mängu algus. Peaks muutuma ise korvile ohtlikumaks (visked 36-st 7…) ja parandama füüsist, et pikemad tagamehed ei saaks korvi all tema lühikest kasvu “ekspluateerida”.
Janar Talts 4- Kahe esimese mängu keskmised: 5 punkti, viskeprotsent 36. Kolme järgmise mängu keskmised: 14 punkti, viskeprotsent 58. Gregor Arbet 4 Kahes ülitähtsas mängus Ukraina ja Läti vastu tõeline rünnakuliider ehk ka Eesti ainsa võidu peaarhitekt. Kui suudaks sama viiest mängust neljas, mängiks ta Euroliigas.
Erik Keedus 4 Kristjan Kangur veenis ajakirjanikke järjekindlalt, et VÕITLES Eesti hästi ka kahes esimeses mängus. Vähemalt Keedusest paistis see võitlus ka vaatajate jaoks välja. Sellega tema turniir üllatuslikult lõppes. Raske olnuks temalt nende 38 minutiga palju enamat oodata.
Siim-Sander Vene 3- Eesti individuaalselt meisterlikem mängija alustas turniiri kahes mängus rünnakuliidrina nagu läbi suve, aga seejärel kahanes tema mänguaeg ja kadus igasugune enesekindlus. Miks, on suur küsimus.
Joosep Toome 4 Korralikud vahetusmängija minutid, eriti kaitses, aga sähvatustega ka rünnakul. Visked 17-st 6 – tsentrilt tahaks siiski paremat protsenti.
Kristjan Kangur 4- Raske seljavigastus pärssis koondise kapteni mängu rohkem, kui ta välja näitas ja ütles või tahtis näidata. Pärast kaht äpardunud mängu tõstis taset ja haaras kaptenina silmnähtavalt aktiivsema rolli platsil ka innustajana. Tanel Kurbas 4
Suutis võimaluse saades Eesti mängu rohkem sära lisada kui suvistes kontrollkohtumistes. Astus sammu ses suunas, et nii Rock kui ka koondis võiks saada tema peale tulevikus rohkem kindlad olla kui ainult ühel kuul aastast. "Klubi" -
Tanel Soku, Gert Dorbeki ja Reinar Halliku roll jäi isegi ootamatult väikeseks. Hallik ei saanud ka võimalust kasu tuua, Sokk ja Dorbek said. Mis iganes Soku vormilanguse taga, tema valikturniiri aegsel tasemel mängust võinuks olla Eestil palju kasu.
Treenerid 3

Meeskond ei olnud turniiri alguseks valmis mänge piisavalt agressiivselt alustama, samuti pidi Tiit Sokk möönma, et tegi mõnele mängijale panuse, kellele poleks pidanud. Kõvad plusspunktid meeskonna tagasi reele saamise eest. EESTI 3 “Viis” emotsioonide ja dramaatilise süžee, “neli” tulemuse (üks võit, vastuhakk Leedule ja 5. koht alagrupis), “kolm” kõige viies mängus juhtunu eest kokku. Või teistpidi: kaks ja pool mängu hindele “viis”, kaks mängu hindele “kaks”, pool mängu hindele “üks”.

Hinda ise Eesti mängijaid, treenereid ja kogu meeskonda!