Klubi peatreener Aivar Kuusmaa sõnas kohtumise järgselt intervjuud andes, et meeskond näitas end vaatamata keerulisele olukorrale parimast küljest. "Mängijad tõestasid fännidele, publikule, vastasmeeskonnale ja isegi treeneritele, et kui sa mängid hingestatult ja julgelt, siis on võimalik kõigiga mängida, olenemata sellest, mis rotatsioon sul on. Ma arvan, et me andsime päris hea lahingu ja väärisime isegi võitu. Oleks mõned otsused natuke teistsugused olnud, siis mine tea, kuidas mäng oleks lõppenud."

Mõned päevad varem pakkus kõneainet aga Kuusmaa ja William Artino sõnasõda, misjärel ameeriklane ka klubist lahkus: "Meil oli esmaspäeval küsimus, kuidas me selle asja lahendame, aga kuna ta ei ilmunud ise treeningutele kohale, siis asi lahenes meie jaoks lihtsalt. Temaga polnud probleemid mitte ainult viimased nädalad, vaid juba [Domagoj] Bubalo saabumisest alates oli temaga probleeme ja otsisime pikalt võimalust ta välja vahetada."

Pärast Bubalo lahkumist ongi Rapla pikalt otsinud korvi alla tugevdust ning nüüd teeb Artino lahkumine olukorra veel pakilisemaks. Õnneks on Kuusmaa sõnul kaks uut mängumeest juba välja valitud, kuid hetkel pole veel selge, millal nad ükskord Eesti pinnale kohale jõuavad.

"Kui nüüd kõik hästi läheb, siis tulevad 210 (cm) pikk number viis ja 207 (cm) pikk number neli. Esimene valik meil oligi see 2.07 mees. Nüüd on ainult küsimus, millal ta siia jõuab. Will [Artino] tegi ise meie olukorra lihtsaks, et ei ilmunud treeningutele, mis andis meile kohe võimaluse värvata ka teine mängija, kes meil silmapiiril oli," avaldas Kuusmaa.