Kokku võttes:

- Juhtinud veel 76:74, sai BC Kalev/Cramo kaks korda rünnata, ent 1.18 enne lõppu söötis Demonte Harper palli otse Janar Taltsile, 53 sekundit enne lõppu kaotas Sten Timmu Sokk palli jalge vahelt läbi põrgatades kontrolli mänguvahendi üle.

- Tartu rünnakul, mis viis Gert Dorbeki võidukolmeseni, lasi Kalev tartlastel kolm korda võtta ründelauapalli. Esmalt lasi Rain Veideman enda selja tagant palli napsata Tanel Sokul. Seejärel lasti ründelauda Dominikas Milka. Kolmandaks libastus Erik Keedus, blokeerides Janari Jõesaart, ja "magas" Harper maha Dorbeki sööstu pallini. Krooniks jäeti sassi läinud kaitse tulemusena Dorbek kolmesejoone taga nii vabaks, et kolme meetri raadiuses polnud palli saamise hetkel ühtegi kalevlast.

- Kalevil jäi pärast Dorbeki kolmest kuus sekundit võimalust vastata. Peaaegu lõppenuks asi sellega, et Kalev ei jõudnuks küljeautigi välja sööta. Kui Harper siiski palli sai, tuiskas ta ummisjalu korvi alla, kus sai kulbi korraga nii Jõesaarelt kui ka Taltsilt. Erik Keedus jõudis veel pallini, ent tema lõpuvise enam ei tabanud.