TYCO Rapla eesliin, mis peale Zeidaksi ja Fifolti lahkumist, hõre oli, leidis horvaadi näol väärilise täienduse. "Trenni põhjal mingid oskused on tal olemas, võin julgelt väita, et kordades parem mees kui Fifolt. Küsimus on see, mis konditsioonis ta on, sest mänguminutid on tal see hooaeg limiteeritud olnud," sõnas meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa."Ega ta meil kohe 40 minutit mängima ei hakka. Andre ja Rait on väga heas vormis, aga kui ta algul meid 20 minuti kaupa aitab, on sellest abi küll ja küll."

Enne Raplasse siirdumist kuulus Bubalo kodumaa klubikorvpalli lipulaeva, Aadria liigas mängiva, KK Zadari koosseisu. Varasemalt on mees kuulunud veel Horvaatia klubidesse Jolly JBS, Zabok, KK Zagreb ning naaberriigi Bosnia võistkonda Siroki Primorka. Bubalo on kõikides vanuseklassides kuulunud Horvaatia koondisesse ning osalenud Euroopa Meistrivõistluste A-divisjoni turniiridel.

"Ühe treeningu põhjal näen, et meeskond on tasemel, treener mulle meeldib ja kuigi ma ei tea liigast midagi, usun, et meil on potentsiaali," kirjeldas esmamuljed Bubalo ise, kes saabus Raplasse napp tund enne treeningut.

Loodetavasti saab horvaadi mänguoskust näha juba kolmapäeval, 14.jaanuaril, kui TYCO Rapla kohtub TLÜ/Kaleviga.

Domagoj Bubalo stiilinäide: